En vecka kvar till jul!

Postat i Nostalgi kl. 09:07 av | Kommentarer (0) |

Hej hopp vad tiden går nu i december! Nyss var det första advent och nu har både andra och tredje advent passerat och Lucia däremellan! Firat dessa helger har jag såklart gjort i bästa traditionella andra. Ätit hembakade lussebullar (utan saffranet...) och druckit glögg så det rinner ur öronen :)

Julklappar är inhandlade, till nästan alla (tur att man har denna veckan också på sig...) och mat och annat är planerat till julen. Föräldrarna ska få sig ett besök på julafton. Älskar mammas julköttbullar!

Kommer ni ihåg när jag var på Gotland i somras och skulle handla mat men inte kunde för att pengarna var slut på kontot? Nu hände det igen... Inte är jag skulle handla mat den här gången. Men igår skulle jag ju köpa en julklapp till mig själv (som tur var) och blev ståendes där i affären som en fågelholk då kortet inte funkade...

Det var som tur var inte några andra i butiken så jag passade på att snabbt skicka ett sms till Folkia och låna de av dem så att jag kunde köpa min julklapp...  Vad det blev för nåt? En sån här:

Med den ska jag hålla koll på mina sömn- och motionsvanor under nästa år! Det ser jag fram emot.... Undrar om jag skulle tjuvstarta redan nu?

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar