Ovanligt klok Anna

Postat i Nostalgi kl. 13:24 av | Kommentarer (1) |

Ibland gör jag fler dumma drag än smarta. Men idag känner jag mig ändå väldigt nöjd med mina insatser! Jag har nämligen skaffat en ny bilförsäkring till min lilla bil på http://www.modernaforsakringar.se/. Anledningen till att jag är så förskräckligt nöjd är för att tidigare har jag haft en riktigt risig försäkring så när det hände någonting var jag alltid tvungen att pumpa ut en hel hög med pengar för att få den lagad. Och om jag ska vara ärlig så var det mer än en gång jag var tvungen att ta ett snabblån för att klara kostnaderna.

Men med min nya försäkring kommer jag slippa det och allt kommer bli så mycket bättre. Jag känner att jag går mot en ljusare framtid haha! 

Det här klyftiga beslutet firar vi med en gammal 90-tals goding! 


Tänk om alla tisdagar kunde vara lika produktiva som denna!
Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar